Korni & Michael har Mange års erfaring bag disken

”Når man begynder at beskæftige sig med ost, bliver det næsten automatisk både ens job og passion. Vi kender historien bag ostene. Vi ved, hvordan ostene bliver til, og kender den smagsmæssige betydning af det miljø, ostene ligger i, mens de lagrer. Derfor kan vi også rådgive kunderne om, hvilke oste der vil passe til en given lejlighed.

I 2013 havde Korni Fenger en alder, hvor hun godt kunne trække sig tilbage og nyde et liv som efterlønner, sammen med sin partner Michael Henriksen. Men i stedet sprang parret ud som selvstændige med egen ostebutik.

– Det var min søster Susanne, der havde butikken, og jeg havde været ansat der siden 2005, så da hun gerne ville sælge, slog vi til, fortæller Korni i en stille stund i butikken. Så hun var bestemt ikke udvidende om oste.

– Min mor hjalp til i en ostebutik i Lyngby. Der har altid været en snert af ost i vores familie, og jeg har lært meget om ost af min søster, fortæller Korni , og søsteren er da også ansat i den butik, som hun tidligere selv ejede.

Farums Ostebod er altid et besøg værd.

god stemning

Atmosfæren i butikken er nærværende og rigtig hyggelig. En lille snert af noget godt gammeldags, og moderne.

Et stort udvalg

Med ost fra hele verden og et kæmpe udvalg af delikatesser frister Osteboden med store smagsoplevelser og lækre anretninger.

Vores Værdier

Vi tror på at med godt humør, god kvalitet og store smil får man både glade kunder, og medarbejdere.