Når man begynder at beskæftige sig med ost, bliver det næsten automatisk både ens job og passion. Vi kender historien bag ostene. Vi ved, hvordan ostene bliver til, og kender den smagsmæssige betydning af det miljø, ostene ligger i, mens de lagrer. Derfor kan vi også rådgive kunderne om, hvilke oste der vil passe til en given lejlighed.

Korni & Michael

Osteboden Farum

I 2013 havde Korni Fenger en alder, hvor hun godt kunne trække sig tilbage og nyde et liv som efterlønner, sammen med sin partner Michael Henriksen. Men i stedet sprang parret ud som selvstændige med egen ostebutik.  De havde allerede arbejdet med ost i mange år, så de vidste lige hvad der skulle til, for at giver kunder den bedst mulige service og oplevelse.

“Når man begynder at beskæftige sig med ost, bliver det næsten automatisk både ens job og passion.  Vi kender historien bag ostene. Vi ved, hvordan ostene bliver til, og kender den smagsmæssige betydning af det miljø, ostene ligger i, mens de lagrer. Derfor kan vi også rådgive kunderne om, hvilke oste der vil passe til en given lejlighed. Det gør også en stor forskel, at vi som specialbutik køber hele oste, som vi skærer af, når kunden står i butikken. Det giver en bedre kvalitet og smag, fordi der er blevet kræset mere for ostene, inden de når ud til kunderne”

Farums Ostebod er altid et besøg værd.

God stemning

Atmosfæren i butikken er nærværende og hyggelig. Vi går op i den gode stemning som man kun kan få i en fysisk butik

Et stort udvalg

Med ost fra hele verden og et kæmpe udvalg af delikatesser frister Osteboden med store smagsoplevelser og lækre anretninger.

Vores Værdier

Vi tror på at med godt humør, god service og professionalisme får man både glade kunder og medarbejdere. Dette er vi stolte af.

I osteboden finder du ikke kun ost. På alle hylderne findes der både vin, chokolade, kvalitets oliven, løst te og marmelader til det perfekte ostebord. Hvad der adskiller disse produkter fra hvad man kan finde i sin alm. dagligvarer butik er at alle disse er specielt udvalgt for både deres smag og kvalitet, noget som kan være svært at finde et andet sted. I osteboden Farum går man op i at have et bredt udvalg af smagsoplevelser.